IT Campus Rotterdam Groepsfoto 2022

Digiwerkplaats Rijnmond

Ondernemers krijgen gratis advies van hun eigen talententeam uit het beroepsonderwijs.

Digiwerkplaats Rijnmond is dé plek waar je als ondernemer hulp krijgt van talenten uit het beroepsonderwijs. De studenten ondersteunen je in de digitalisering van jouw bedrijf. En tegelijk leren ze te werken met echte praktijksituaties en echte ondernemers. Het doel is ook om HBO en MBO studenten vanuit verschillende studierichtingen met elkáar te laten werken aan het adviesrapport voor de ondernemer.

Het verbeteren van digivaardigheden staat centraal in de adviezen. Dit gaat bijvoorbeeld om online marketingstrategie, het belang van sociale media en de creatie van content of tips over websites en het verbeteren van je cybersecurity.

Als Relatiemanager MKB bij Digiwerkplaats Rijnmond match ik graag ondernemers uit de regio Rijnmond aan hun eigen talententeam. De adviesrapporten zijn voor de ondernemer kosteloos.

Digiwerkplaats Rijnmond is in september 2021 officieel van start gegaan. Vele trajecten zijn aan de gang of al afgerond. De resultaten zijn fantastisch. Enkele succesverhalen zijn te vinden op de website van Digiwerkplaats Rijnmond.

Ben je ondernemer in de regio Rijnmond met 2-49 medewerkers? Oriënteer je  www.digiwerkplaatsrijnmond.nl en meld je aan. Ik help je graag bij het vinden van de juiste match.

Digiwerkplaats Rijnmond is een de van projecten van IT Campus Rotterdam www.itcampus.nl. IT Campus Rotterdam is een jonge netwerkorganisatie die zich inzet om meer en beter IT-talent voor de stad op te leiden en voor digitaal vaardige en wendbare Rotterdammers.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *