Diana doet!

Ondernemingsplan

IK HELP JE IN JE PLAN GROEIEN

Soms kun je als ondernemer wat extra hulp gebruiken bij je ondernemingsplan. Hoe krijg je uit je hoofd wat er al zo lang in zit? We kijken samen wat er moet gebeuren om je plannen te realiseren. Daarbij help ik je met maatwerk meedenken en praktische oplossingen. Met persoonlijke aandacht, loop ik een tijdje mee in het proces en ik stap uit zodra dat weer kan.

Een goed ondernemingsplan is gebaseerd op bewuste keuzes. Ik help je met een bedrijfskundige blik kijken naar je plannen en met een menselijke blik naar jezelf.
Dit zorgt ervoor dat je je keuzes goed doordenkt en dat je ook weet wat je moet doen bij onverwachte gebeurtenissen. Over het uitwerken van het plan maken we afspraken. Wil je meer uit handen geven, dan kan dat.

  • Heb je een ondernemingsplan nodig, waar je écht verder mee komt?
  • Heb je financiering nodig, hoe pak je dat dan vanaf het begin goed aan?

DE BASIS

Het uitgewerkte ondernemingsplan vormt de basis voor financiering, voor samenwerkingen en eventuele coaching bij implementatie. Tegenwoordig krijg je vaak maar een kans om je plan te presenteren, mits het een goed plan is. Een goede voorbereiding is essentieel, ook voor jezelf.

Een goed ondernemingsplan is een levend document. Je reflecteert op gebeurtenissen en het is dan ook een waardevol hulpmiddel in je ontwikkeling als ondernemer.

CONTACT

Wil je in persoonlijk gesprek meer weten over een ondernemingsplan, neem dan contact met mij op.

Bel mij

een berichtje mag ook

06 51 47 43 16

mail mij

ik reageer binnen 24 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *