Diana doet! Alles voor ondernemerschap

Met deze vijf woorden omschrijf ik waarvoor je bij mij terecht kunt.

Maar ik kan het ook in meer woorden:
Ik begeleid startende – en bestaande ondernemers met zowel bancaire als alternatieve oplossingen, financieringen, ondernemingsplannen, 1 op 1 coaching, team coaching, haalbaarheidsonderzoeken en mediatraining.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor projecten en organisatieadvies op het gebied van klanttevredenheid, verbetertrajecten, sales vanuit kernwaarden en voor maatschappelijk betrokken organisaties.

Diana de WInter - Dianadoet! - groen

Ondernemerschap in de dop

Groeien als persoon en als ondernemer begint bij inzicht in je eigen aardigheden (let op de spatie). Even belangrijk zijn je talenten en inzicht in de manier waarop je die inzet.

Als kind was ik veel buiten, daar voelde ik me heerlijk vrij. Samen met vriendjes uit de buurt bedachten we steeds iets nieuws. In het voorjaar verkochten we bosjes narcissen aan de deur. Dat we die in het park hadden geplukt vertelden we er niet bij. Wel lieten we er altijd genoeg staan, zodat ze volgende jaren weer zouden groeien. We organiseerden een buurtclub en een spookhuis in de garage. Daar konden buurtgenootjes dan tegen betaling lekker griezelen. Het ondernemen zat er al vroeg in, maar het duurde een tijd voordat ik dat zelf besefte. 

Leren doe je op school en uit boeken. Zo was het in mijn tijd. En ik deed dat met veel plezier en soms puur op doorzettingsvermogen. Van Bedrijfskundig Management met Bedrijfspsychologie tot allerlei financiële opleidingen en cursussen. Die goede theoretische basis combineer ik graag met mijn pragmatische aanpak.  

Inmiddels is wel duidelijk dat je op veel meer manieren kunt leren. Als je je openstelt voor nieuwe ervaringen en elke ervaring benut om te groeien, ben je nooit uitgeleerd. Ik vind dit een heerlijk uitgangspunt om elke dag te groeien en bij te dragen aan de groei van anderen. 

Persoonlijk leiderschap zie ik als de sleutel voor het leven. De dynamiek van het ondernemerschap blijft voor mij een fascinerend onderwerp. En het is mijn missie om elke ondernemer te supporten bij haar of zijn ondernemerschap.

In mijn bancaire loopbaan stond het begeleiden van teams en ondernemers al centraal. Sinds 2017 heb ik zelf de stap naar fulltime ondernemerschap gezet. De ervaringen, die ik sinds die tijd heb opgedaan had ik voor geen goud willen missen. Maar ik heb ook geleerd hoe ik bepaalde dingen beter kan aanpakken. 

In mijn vrije tijd geniet ik van zeilen met mijn echtgenoot en met vrienden. Heerlijk is het om te sparren met mijn ondernemende kinderen. Ik houd van wandelen op telkens nieuwe plekken en lekker buiten sporten. Ook kook ik graag Italiaans en geniet ik van de gezelligheid die daarbij hoort. 

Over mijn andere inspiratiebronnen schrijf ik binnenkort een blog. 

Wat relaties over mij zeggen

  • ‘je helpt me relativeren en filteren’
  • ‘ik vertel je mijn probleem en jij vat het dan zo samen, dat het ineens helder wordt’
  • ‘een coaching gesprek met jou, geeft me altijd zoveel inzichten’
  • ‘je hebt me laten ervaren waar mijn kracht zit’
  • ‘samen met jou mijn ondernemingsplan schrijven was een waardevol coaching traject’

Ik geloof in de kracht van verbinden. De beste oplossingen creëren we samen. Dat maakt mijn – of nog beter óns – werk altijd maatwerk. Wanneer passend zet ik ook graag mijn netwerk in, bijvoorbeeld om specifieke vraagstukken te behandelen of trainingen voor grote groepen te verzorgen.

Ik nodig je van harte uit voor een kennismaking.

Bel mij

een berichtje mag ook

06 51 47 43 16

mail mij

ik reageer binnen 24 uur