Ahmed Baglari - BY AMI - Website Diana de Winter - Dianadoet

Ahmed Baglari

Ahmed kwam als startend ondernemer bij me voor zijn ondernemingsplan en financieringsbegeleiding inclusief coaching na de start. Na enige tijd volgde hij een kort 1 op 1 coaching traject. 

AHMED OVER DIANA

‘Diana heeft me steeds geholpen waar het nodig was. Door heel goed te filteren en me te leren omgaan met de stress en de realiteit van het ondernemen. Dit heeft mij een heel sterk persoon gemaakt, zowel mentaal als fysiek. Een investering die het me meer dan waard is geweest. Het maakt je ook sterker in de toekomst bij het maken van je juiste keuzes, ook in het ondernemen. Dat vond ik heel erg fijn. Daardoor is ondernemen voor mij veel leuker, dan het al was.’

WAT IK ZELF GRAAG OVER AHMED WIL ZEGGEN

Alles waar Amed voor staat komt samen in By Ami, het meest kleurrijke restaurant op de Kop van Zuid in Rotterdam. Good vibes only! Met een heerlijke cocktail op het terras aan het water kan de dag niet beter. Neem een kijkje By Ami 

CONTACT

Wil je ook weten wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met mij op.

Bel mij

een berichtje mag ook

06 51 47 43 16

mail mij

ik reageer binnen 24 uur

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *