Masterclass Ondernemerschap groepsfoto DUO de unieke ondernemer

De Unieke Ondernemer

In 2015 begon het voor mij met de driedaagse Masterclass Ondernemerschap, georganiseerd door oprichter Lorraine Vesterink. In die tijd adviseerde ik nog ondernemers bij ABN AMRO en ik kan wel zeggen dat het vonkje voor mijn eigen ondernemerschap bij De Unieke Ondernemer flink is opgestookt.

Belangrijke facetten van het ondernemen werden belicht zoals charisma, presentatietechnieken en groeistrategieën.

DAAR IS HET NIET BIJ GEBLEVEN

In de jaren daarna zijn Lorraine en ik blijven samenwerken op het snijvlak van ondernemen en ontwikkelen. We organiseren trainingen, coachen ondernemers en voeren haalbaarheidsonderzoeken uit. Ook de Scenario Scan heb ik bij De Unieke Ondernemer ontwikkeld. De Masterclasses Ondernemerschap in Nice en Ibiza zijn onvergetelijk en we hopen die nog eens te organiseren.

VANUIT HET HART

De Unieke Ondernemer staat voor inspiratie, groei en ontwikkeling van ondernemerschap. Daarom werkt onze samenwerking zo goed. Serieus en professioneel. Altijd met plezier en vanuit het hart voor de mens.

Bel mij

een berichtje mag ook

06 51 47 43 16

mail mij

ik reageer binnen 24 uur

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *