Manon Wolbink foto - Website Diana de Winter - Dianadoet

Manon Wolbink

Manon volgde bij mij een 1 op 1 coaching traject. We leerden elkaar kennen tijdens de Masterclass Ondernemerschap van De Unieke Ondernemer (Ibiza, 2019)

MANON OVER DIANA

‘Mijn verwachting is meer dan waargemaakt. Heel fijn dat de lijntjes naar Diana voor mij altijd openstonden tijdens mijn coaching traject. Iedereen die twijfelt om hulp in te schakelen, niet doen!’

WAT IK ZELF GRAAG OVER MANON WIL ZEGGEN

Manon is intelligent en ontzettend aardig. Ze is jong gestart met ondernemen en ze heeft hele fijne klanten in haar huidinstituut, Beauty Lounge in Haarlem. Manons precisie in haar vak straalt ook uit naar haar team.

Toch komt in elke ondernemerscarrière weleens zo’n moment, dat je wel wat hulp kunt gebruiken om weer vol in je energie te komen. Ik heb veel bewondering voor de reuzesprongen, die Manon gemaakt heeft tijdens de coaching.

Voor huidverbetering en permanente make-up ben je bij Beauty Lounge op het juiste adres.

CONTACT

Wil je ook weten wat ondernemerscoaching voor jou kan betekenen, neem dan contact met mij op.

Bel mij

een berichtje mag ook

06 51 47 43 16

mail mij

ik reageer binnen 24 uur

Similar Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *