scenario scan foto kruispunt - Diana de Winter - Dianadoet

Scenario scan

De Scenario Scan geeft helderheid voor de volgende stap in je ondernemerschap.

Je wilt bewuste keuzes maken en je opties helder hebben. Je komt dan beter tot actie. Je verdient dan je geld met iets wat je graag doet. En omdat je het graag doet, word je er steeds beter in.

En dan?

Niemand praat over de worsteling, bij het maken van die keuzes. In je hoofd gebeurt er van alles, maar toch denk je: ‘Ik kom maar niet tot actie, want ik kan mijn doelen niet scherp krijgen’. Herken je dat als ondernemer? Ik maak het helder voor je.

  • Wil je klankborden over het scenario dat het best bij je doelen past?
  • Wil je sparren over je ideeën of toetsen hoe haalbaar ze zijn?

Ik help ondernemers bij het nemen van een belangrijke beslissing. Dat kan bij de start zijn, maar ook bij het kiezen van een nieuw pand, aannemen van personeel of het inslaan van een nieuwe richting.

We doen dit samen aan de hand van de Scenario Scan, die ik onder het label van De Unieke Ondernemer ontwikkelde. 

De Scenario Scan is een coaching gesprek van 2 uur.

We scheppen samen orde in de chaos. Doordat we ideeën steeds toetsen en concreet maken, heb je na de scan meteen vertrouwen in je volgende stap.

Als resultaat zijn 2 of 3 scenario’s uitgewerkt tot overzichtelijke acties. Je krijgt een beknopt en concreet rapport van alles wat is besproken inclusief waardevolle adviezen van mij als business coach.

Wat het je oplevert

  • Doelen helder
  • Inzicht in welke koers te varen en welke juist niet
  • Klaar voor de volgende stap
  • De eerste acties helder in kaart
  • Kennis en adviezen op basis van ruim 20 jaar ervaring in het bankwezen en in het begeleiden van ondernemers

Wat ondernemers zeggen over de Scenario Scan

‘Business Coach Diana de Winter heeft in een krachtige en diepgaande sessie mij praktische handvatten en inzichten aangereikt. Hierdoor kan ik nu een volgende stap zetten met mijn onderneming. De combinatie van de juiste vragen, haar eigen ervaring en de door haar ontwikkelde scan, stuurt je gegarandeerd naar de essentie in je ondernemerschap. Hierdoor worden keuzemogelijkheden duidelijk zichtbaar. Je kunt effectief verder.’

Hanno Nieuwenhuis, eigenaar van Hanno.nu

Praktische informatie

Tijdsduur: 2 uur

Investering: 300 euro ex btw. Rechtstreeks te boeken via de webshop van De Unieke Ondernemer. Je kunt alvast contact met me opnemen voor het plannen van de afspraak op een locatie naar keuze of via beeldgesprek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *