Stappenkaart dianadoet

Kan ik bij jou een strippenkaart kopen?

Mijn antwoord was altijd ‘nee’.

Enerzijds omdat ik ondernemers niet langdurig wil binden (ja, ik weet … niet commercieel gedacht). Anderzijds omdat ik strippenkaarten hopeloos ouderwets vind klinken

Het is de Stappenkaart geworden.
Want goede ondernemers maken stappen.
En vaak ook reuzensprongen.

Hoe?
Dat is voor jou anders, dan voor je collega ondernemer. De volgorde ook. Jou als ondernemer (terug) in regie brengen is soms belangrijker dan een strategisch plan. De prioriteiten en de aanpak zijn altijd maatwerk.
Ik ben in dienst van jouw proces.

Diana doet! Alles voor ondernemerschap.

Op de dag van de ondernemer – 18 november – introduceer ik de Stappenkaart.
Hiermee koop je tot 20 uur van mijn kennis en denkkracht voor het tarief van 2022. De Stappenkaart is een heel jaar in te zetten voor ondernemerscoaching of begeleiding bij je ondernemersplannen. Precies zoals het voor jou goed is en op het moment, dat je het nodig hebt.

Neem de stap en contact me voor een passend aanbod. Ik help je graag.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *